top of page
  • Cony

Tomb Raider anunță un nou crossover cu Magic: The Gathering


the gathering

Lara Croft, una dintre cele mai iconice eroine din industria jocurilor video, va face o incursiune în lumea Magic: The Gathering în cadrul unui crossover special care va fi lansat pe 20 noiembrie 2023.

Crossover-ul va consta dintr-un set de șapte cărți, inclusiv o nouă carte mecanic unică pentru Lara Croft însăși.


Tomb Raider este o serie de jocuri video de acțiune-aventură care urmărește povestea lui Lara Croft, o exploratoare tânără și ambițioasă care călătorește în întreaga lume pentru a descoperi ruine antice. Seria a fost lansată în 1996 și a devenit una dintre cele mai de succes și populare serii de jocuri video din toate timpurile.


tomb raider

Magic: The Gathering este un joc de cărți de strategie colecționat care a fost lansat în 1993. Jocul se bazează pe un sistem de mana care permite jucătorilor să arunce vrăji și să cheme creaturi pentru a se lupta între ele. Magic: The Gathering este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de strategie din lume, cu o comunitate de jucători activă în întreaga lume.


Crossover-ul Tomb Raider x Magic: The Gathering aduce aceste două francize populare împreună într-o modalitate unică. Cărțile din set sunt concepute pentru a reflecta stilul și tema ambelor jocuri.


Crossover-ul este o oportunitate excelentă pentru fanii ambelor jocuri de a experimenta ceva nou și diferit. Cărțile sunt bine concepute și sinergice, și vor fi o mare adăugare pentru orice colecție.


Cea mai importantă carte din set este, desigur, Lara Croft, exploratoarea. Această ființă de culoare Temur are următoarele abilități:

  • De fiecare dată când Lara Croft, exploratoarea intră pe câmpul de luptă, dezvăluie primele cinci cărți din biblioteca ta. Pune toate terenurile și artefactele legendare dintre ele pe câmpul de luptă. Apoi, amestecă restul cărților dezvăluite în biblioteca ta.

  • La începutul upkeep-ului tău, poți sacrifica un teren sau un artefact legendar. Dacă o faci, trage o carte.

  • De fiecare dată când Lara Croft, exploratoarea atacă, poți sacrifica un teren sau un artefact legendar. Dacă o faci, Lara Croft, exploratoarea provoacă 1 punct de daune fiecărui adversar.

Lara Croft, exploratoarea este o carte puternică și versatilă care poate fi inclusă într-o varietate de deck-uri Temur. Este deosebit de bună în deck-urile care se concentrează pe terenuri și artefacte legendare, deoarece te poate ajuta să crești producția de mana și să găsești artefactele de care ai nevoie pentru a câștiga jocul.


lara croft

Alte cărți din crossover

Celelalte șase cărți din crossover-ul Tomb Raider x Magic: The Gathering sunt:

  • Orașul pierdut Yamatai (teren legendar)

  • Obiect ascuns (artefact legendar)

  • Arcul supraviețuitorului (artefact legendar)

  • Pistolele cu dublu țeavă (artefact legendar)

  • Hamac (artefact)

  • Salt acrobatic (instantă)

Aceste cărți sunt toate concepute pentru a fi sinergice cu Lara Croft, exploratoarea, și oferă o varietate de efecte care te pot ajuta să câștigi jocul. De exemplu, Orașul pierdut Yamatai poate fi folosit pentru a produce două mana de orice culoare, și îi oferă, de asemenea, tuturor creaturilor tale legendare haste. Obiectul ascuns este un artefact legendar care poate fi sacrificat pentru a găsi orice artefact din biblioteca ta. Arcul supraviețuitorului oferă tuturor creaturilor tale deathtouch, și are, de asemenea, o abilitate puternică care îți permite să-l sacrifici pentru a provoca 5 puncte de daune oricărui țintă.


Crossover-ul Tomb Raider x Magic: The Gathering este unul foarte interesant. Cărțile sunt toate bine concepute și sinergice, și vor fi o mare adăugare pentru orice deck Temur.


#Tomb Raider anunță un nou crossover cu Magic: The Gathering

Σχόλια


bottom of page