top of page
  • Radu Andrei

Telekom Romania a lansat o nouă campanie de promovare a serviciilor sale


telekom

Telekom Romania a lansat o nouă campanie de promovare a serviciilor sale, sub sloganul „Telekom. Mai mult decât o companie de telecomunicații”. Campania se concentrează pe valorile companiei, cum ar fi inovația, responsabilitatea socială și grija pentru clienți.


Campania a fost lansată în luna septembrie 2023 și include o serie de materiale publicitare, cum ar fi spoturi TV, reclame online și afișaj stradal. Materialele publicitare prezintă o serie de povești despre clienții Telekom România care au beneficiat de serviciile companiei.


„Telekom este o companie care nu se limitează la furnizarea de servicii de telecomunicații”, a declarat Mihai Sandu, CEO al Telekom Romania. „Suntem o companie care este angajată să ofere valoare clienților noștri, atât prin inovație, cât și prin responsabilitate socială”.


telekom oferte

Campania „Telekom. Mai mult decât o companie de telecomunicații” se concentrează pe trei valori cheie ale companiei:

  • Inovație: Telekom România este o companie care investește în tehnologii și servicii de ultimă generație. Compania este lider în România în ceea ce privește rețeaua de fibră optică și rețeaua 5G.

  • Responsabilitate socială: Telekom România este o companie care se angajează să contribuie la dezvoltarea societății. Compania susține o serie de proiecte sociale, cum ar fi educația, sănătatea și protecția mediului.

  • Grija pentru clienți: Telekom România este o companie care se concentrează pe nevoile clienților săi. Compania oferă o gamă largă de servicii și opțiuni de personalizare, pentru a satisface nevoile tuturor clienților.


Campania „Telekom. Mai mult decât o companie de telecomunicații” este o inițiativă importantă pentru Telekom România. Campania are scopul de a consolida poziția companiei pe piața românească și de a atrage noi clienți.

Hozzászólások


bottom of page