top of page
  • Radu Andrei

Spider-Man 2 pe PS5: Grafică uimitoare cu ray tracing și un nou dușman


Spider-Man 2 pe PS5

Spider-Man 2 este cel mai nou joc din seria de succes a lui Insomniac Games, care continuă povestea lui Peter Parker și Miles Morales, doi eroi care împart același costum și aceeași pasiune pentru protejarea orașului New York. Jocul a fost lansat pe 20 octombrie 2023, exclusiv pentru PlayStation 5, și a primit recenzii entuziaste din partea criticilor și a jucătorilor.


Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale jocului este nivelul său de grafică, care profită de puterea consolei PS5 pentru a oferi o experiență vizuală impresionantă. Jocul folosește tehnologia ray tracing, care permite crearea unor reflecții realiste și a unor efecte de lumină spectaculoase. De exemplu, clădirile orașului reflectă una pe alta, creând o senzație de profunzime și realism. De asemenea, râurile din New York au fost îmbunătățite, cu reflecții mai clare și o fizică mai credibilă a obiectelor care interacționează cu apa.


Spider-Man 2 pe PS5

Jocul oferă trei opțiuni de performanță: 30 fps, 40 fps și 60 fps. Ray tracing-ul este activat în toate modurile. Insomniac Games a implementat și suportul pentru rata variabilă de refresh (VRR). 40 fps este o opțiune pe care Sony a adăugat-o post-lansare la jocuri precum Horizon Forbidden West și Ratchet & Clank: Rift Apart, pentru cei care joacă pe ecrane de 120hz. Aceasta oferă o experiență de gameplay mai fluidă decât 30 fps, cu mai puține compromisuri grafice decât modul de 60 fps.


Un alt aspect care face din Spider-Man 2 un joc de neratat este gameplay-ul său captivant și variat, care combină elemente de acțiune, aventură, stealth și puzzle. Jucătorii pot controla atât pe Peter Parker, cât și pe Miles Morales, fiecare având abilități și stiluri diferite de luptă. Peter are la dispoziție o gamă largă de gadgeturi și costume, care îi permit să se adapteze la diferite situații. Miles are acces la puteri speciale, cum ar fi invizibilitatea și bio-electricitatea, care îl ajută să surprindă și să neutralizeze inamicii.


Jocul are o poveste captivantă și întunecată, care îi pune pe cei doi eroi în fața unor noi provocări și pericole. Ei trebuie să facă față nu numai unor răufăcători clasici precum Sandman sau Kraven the Hunter, ci și unui nou adversar misterios: Venom. Acesta este un simbiont extraterestru care se atașează de un gazdă umană și îi conferă puteri supraomenești, dar și o sete de sânge. Venom este legat într-un fel de Harry Osborn, prietenul lui Peter, care suferă de o boală incurabilă.Spider-Man 2 este un joc care merită să fie jucat de oricine iubește universul Marvel și personajul Omului Păianjen. Jocul oferă o grafică superbă, un gameplay diversificat și o poveste emoționantă, care îi va face pe jucători să se simtă ca niște supereroi. Jocul poate fi achiziționat de pe PlayStation Store sau de la magazinele partenere Sony.


Spider-Man 2 pe PS5

# Spider-Man 2 pe PS5

תגובות


bottom of page