top of page
  • Radu Andrei

Serial nou pe Amazon Prime. Cel mai așteptat serial anunțat oficial.


Prime video

Prime Video anunță că va produce un nou serial de televiziune bazat pe romanul "The Lord of the Rings: The Fall of Gondor". Serialul va fi regizat de J.A. Bayona, care a mai lucrat la filmele "Jurassic World: Fallen Kingdom" și "The Orphanage".


lord of the rings

În anunțul oficial, Prime Video a precizat că serialul va fi produs de Amazon Studios în parteneriat cu New Line Cinema. J.A. Bayona va fi producător executiv și regizor al serialului, alături de Belén Atienza, Lindsey Weber, Bruce Richmond, Sharon Tal Yguado, Gennifer Hutchison și Jason Cahill.

Serialul va fi bazat pe romanul "The Fall of Gondor", care face parte din legendariumul lui J.R.R. Tolkien. Romanul spune povestea căderii orașului Gondolin, care a fost construit de elfii din Noldor.

Producția serialului va începe în 2024, iar premiera este programată pentru 2025.

Iată o declarație a lui Jennifer Salke, directorul executiv al Amazon Studios:


"Suntem încântați să colaborăm cu New Line Cinema pentru a aduce această poveste legendară la viață în serialul de televiziune The Fall of Gondor. J.A. Bayona este un regizor remarcabil, iar el și echipa sa vor crea o lume epică și captivantă pentru fanii din întreaga lume."

Comments


bottom of page