top of page
  • Radu Andrei

România - Columbia: Un meci amical de pregătire pentru EURO 2024

Federația Română de Fotbal a anunțat că echipa națională a României va juca un meci amical împotriva echipei naționale a Columbiei, pe 26 martie 2024, pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, Spania.


echipa nationala a romaniei

Acesta va fi al doilea meci al României după ce a terminat pe locul 1 în grupa sa din preliminariile EURO 2024, fiind astfel calificată la turneul final. Columbia a terminat pe locul 7 în zona CONCACAF, dar a fost invitată la EURO 2024, în locul Rusiei, care a fost descalificată din cauza invaziei din Ucraina.


Meciul va fi un bun test pentru ambele echipe înainte de startul turneului final. România va dori să demonstreze că poate face față unei echipe de top din America de Sud, în timp ce Columbia va dori să se testeze în fața unei echipe care are potențialul de a fi o surpriză la EURO 2024.


O oportunitate pentru jucătorii tineri


Meciul va fi și o oportunitate pentru jucătorii tineri din ambele echipe să se afirme. România are la dispoziție o generație tânără de jucători talentați, care ar putea juca un rol important la EURO 2024. Columbia are, de asemenea, o echipă tânără, care a reușit să se califice la Cupa Mondială din 2022.


Un meci așteptat de fani

Meciul dintre România și Columbia este un meci așteptat de fanii ambelor echipe. Cele două echipe au o istorie bogată de rivalitate, iar meciurile dintre ele sunt întotdeauna spectaculoase.

Se așteaptă ca stadionul Civitas Metropolitano să fie plin la capacitate maximă pentru acest meci. Fanii români vor fi dornici să vadă echipa lor în acțiune și să-și arate sprijinul pentru jucători.

Kommentarer


bottom of page