top of page
  • Radu Andrei

Renault Legend: O nouă speranță pentru industria auto românească


Renault, cel mai mare producător de automobile din România, a anunțat recent că va lansa o nouă mașină electrică, numită Legend, care va costa sub 20.000 de euro. Mașina va fi produsă la fabrica Renault de la Mioveni, începând cu anul 2024.


reanult legend

Detalii despre Renault Legend


Renault Legend va fi un model electric de oraș, cu o lungime de aproximativ 4 metri. Va avea un motor electric de 100 kW, care va oferi o autonomie de aproximativ 300 de kilometri.

Designul mașinii va fi modern și elegant, cu accente futuriste. Interiorul va fi spațios și confortabil, cu un ecran tactil mare pentru sistemul de infotainment.


O mașină accesibilă pentru toți


Prețul de sub 20.000 de euro al Renault Legend o va face o opțiune accesibilă pentru mulți români. Mașina va fi o alternativă la vehiculele electrice chineze și americane, care sunt adesea mai scumpe.

Lansarea Renault Legend este o veste bună pentru industria auto din România. Mașina va crea noi locuri de muncă la fabrica Renault de la Mioveni și va contribui la dezvoltarea transportului electric în România.


Renault Legend: Un pas important pentru Renault


renaul legend

Lansarea Renault Legend este un pas important pentru Renault în strategia sa de electrificare. Compania franceză își propune să ajungă la o cotă de piață de 25% pentru vehiculele electrice în Europa până în 2030.

Renault Legend va fi un model important pentru a atinge acest obiectiv. Mașina va fi disponibilă la un preț accesibil și va fi produsă în Europa, ceea ce va face-o mai atractivă pentru consumatori.

Comments


bottom of page