top of page
  • Radu Andrei

Poșta Română închisă în ziua de 24 ianuarie

În ziua de 24 ianuarie, Poșta Română va fi închisă. Această decizie este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, care declară ziua de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, drept zi de sărbătoare legală, în care nu se lucrează.


posta romana

Astfel, toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise în această zi. Serviciile poștale vor fi reluate în data de 25 ianuarie, de la ora 8:00.

Decizia de închidere a Poștei Române în ziua de 24 ianuarie poate fi o provocare pentru cei care trebuie să trimită sau să primească colete sau scrisori în această zi. Cu toate acestea, este important de reținut că această decizie este în conformitate cu legislația în vigoare și că este o oportunitate pentru angajații Poștei Române de a sărbători această zi importantă din istoria României.

Ce puteți face dacă aveți nevoie de servicii poștale în ziua de 24 ianuarie?

Dacă aveți nevoie de servicii poștale în ziua de 24 ianuarie, puteți apela la una dintre următoarele alternative:

  • Serviciile de curierat rapid. Companiile de curierat rapid oferă servicii de livrare în regim non-stop, inclusiv în zilele de sărbătoare.

  • Oficiile poștale din alte țări. Dacă aveți nevoie să trimiteți sau să primiți colete din afara României, puteți apela la oficiile poștale din țările respective.

  • Poșta Română online. Puteți utiliza serviciile poștale online ale Poștei Române, cum ar fi trimiterea de colete sau scrisori prin intermediul site-ului web al companiei.

De asemenea, puteți încerca să trimiteți sau să primiți colete sau scrisori în ziua de 23 ianuarie, înainte de închiderea Poștei Române.

Kommentare


bottom of page