top of page
  • Cony

Posibilele Informații Despre Lansarea Viitoare pentru Jocul Wolverine


În anunțul oficial al jocului Wolverine, Insomniac Games a declarat că jocul va fi un joc de acțiune-aventură în care jucătorii vor putea controla Wolverine. Jocul va pune accent pe luptele viscerale și pe povestea personajului.

Insomniac Games a mai declarat că jocul va fi setat într-un oraș fictiv inspirat din Vancouver, Canada. Jocul va explora viața lui Wolverine ca un mutant în lumea modernă.

Jocul Wolverine este încă în curs de dezvoltare, dar Insomniac Games a promis că va oferi mai multe informații despre joc în viitor.


Capturile de ecran ale profilului lui Nguy au devenit virale pe internet, în care jocul Wolverine al Marvel este listat pentru lansare în 2024.


wolverine

Cu toate acestea, aceste date ar putea fi doar plasări temporare, dar există rapoarte anterioare care sugerează că Insomniac Games vizează o fereastră de lansare în 2024 pentru Wolverine. Jurnalistul și insiderul Jeff Grubb a sugerat acest lucru. Încă din februarie, Grubb a pretins că a auzit că Wolverine vizează o lansare în 2024, dar ar putea întârzia până în 2025.


De asemenea, a afirmat că Wolverine va fi un joc semi-open world cu un design liniar și va fi destinat unui public matur. Imediat ce profilul lui Nguy a devenit viral, acesta a eliminat orice mențiune despre Wolverine din portofoliul său.


Este posibil ca Nguy să fi făcut o greșeală, dat fiind că lucrează ca subcontractor, așa că aceste informații trebuie tratate cu rezervă.


#Despre Lansarea Viitoare pentru Jocul Wolverine

Comments


bottom of page