top of page
  • Radu Andrei

O nouă fabrică de ulei se va deschide în România

O nouă fabrică de ulei se va deschide în comuna Țânțăreni, județul Gorj, România. Fabrica va fi construită de compania Oilseed Industry, o companie românească cu experiență în industria uleiului.

Fabrica va avea o capacitate de producție de 200.000 de tone de ulei pe an, ceea ce o va face una dintre cele mai mari fabrici de ulei din România. Fabrica va fi echipată cu cele mai moderne tehnologii, ceea ce va asigura o producție eficientă și de înaltă calitate.


fabrica de ulei

Investiția în fabrică se ridică la 100 de milioane de euro și va crea aproximativ 500 de locuri de muncă în zonă. Fabrica va folosi ca materie primă floarea-soarelui, care este o cultură importantă în România.

Deschiderea fabricii este o veste bună pentru economia românească. Fabrica va genera noi locuri de muncă, va contribui la dezvoltarea sectorului agricol și va crește exporturile românești.

Beneficiile deschiderii fabricii

Deschiderea fabricii de ulei din Țânțăreni va aduce o serie de beneficii pentru economie, inclusiv:

  • Crearea de noi locuri de muncă. Fabrica va crea aproximativ 500 de locuri de muncă în zonă, ceea ce va contribui la reducerea șomajului.

  • Dezvoltarea sectorului agricol. Fabrica va folosi ca materie primă floarea-soarelui, care este o cultură importantă în România. Acest lucru va contribui la dezvoltarea sectorului agricol și la creșterea producției de floarea-soarelui.

  • Creșterea exporturilor românești. Fabrica va produce ulei de floarea-soarelui de înaltă calitate, care va fi exportat în alte țări. Acest lucru va contribui la creșterea exporturilor românești.


Deschiderea fabricii de ulei din Țânțăreni este o investiție importantă pentru economia românească. Fabrica va genera noi locuri de muncă, va contribui la dezvoltarea sectorului agricol și va crește exporturile românești.

Comments


bottom of page