top of page
  • Cony

Microsoft va lansa o versiune nouă a sistemului de operare, Windows 12

Microsoft a anunțat recent că va lansa o versiune nouă a sistemului de operare Windows, numită Windows 12. Noua versiune va fi lansată în 2024 și va include o serie de noi caracteristici, inclusiv un nou design, o interfață îmbunătățită pentru multitasking și noi funcții de securitate.


Windows 12

Windows 12 va avea un nou design, care va fi mai minimalist și mai modern. Noul design va fi bazat pe sistemul de design Fluent Design, care a fost introdus pentru prima dată în Windows 11. Windows 12 va include o interfață îmbunătățită pentru multitasking. Noua interfață va face mai ușor pentru utilizatori să lucreze cu mai multe aplicații simultan.


Windows 12 va include noi funcții de securitate, care vor ajuta la protejarea utilizatorilor de amenințări cibernetice. Noile funcții includ o protecție îmbunătățită împotriva ransomware-ului și a atacurilor cibernetice avansate.


Alte caracteristici

În plus față de aceste caracteristici majore, Windows 12 va include și o serie de alte caracteristici noi, inclusiv:

  • Un nou centru de control, care va centraliza setările și comenzile sistemului de operare.

  • O nouă aplicație de căutare, care va fi mai rapidă și mai precisă.

  • O nouă aplicație de browser, care va fi bazată pe Chromium.

Lansarea Windows 12

Windows 12 va fi lansat în 2024. În prezent, Microsoft nu a anunțat o dată specifică de lansare.


Windows 12 pare a fi o actualizare semnificativă a sistemului de operare Windows. Noile caracteristici și îmbunătățiri ar putea face ca Windows 12 să fie o alegere mai atrăgătoare pentru utilizatori.

Comments


bottom of page