top of page
  • Radu Andrei

Grupul DIGI, contribuție majoră la bugetul de stat


Grupul DIGI, liderul pieței de telecomunicații din România, a contribuit cu peste 1 miliard de lei la bugetul de stat, în cele 11 luni ale anului 2023. Această sumă reprezintă o creștere de 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.


digi

Grupul DIGI, contribuție majoră la bugetul de stat

Contribuția majoră a Grupului DIGI la bugetul de stat se datorează în principal veniturilor din servicii de telecomunicații, care au înregistrat o creștere de 15% față de aceeași perioadă a anului trecut. În acest context, Grupul DIGI a continuat să investească în extinderea și modernizarea rețelei sale de telecomunicații, pentru a oferi clienților săi servicii de cea mai bună calitate.


În plus, Grupul DIGI a contribuit la bugetul de stat și prin alte taxe și impozite, cum ar fi cele aferente salariilor angajaților, achizițiilor de bunuri și servicii și a activităților de investiții.

Contribuția Grupului DIGI la bugetul de stat este semnificativă și demonstrează importanța sectorului de telecomunicații pentru economia României.


Impactul economic al Grupului DIGI


Pe lângă contribuția directă la bugetul de stat, Grupul DIGI are un impact economic semnificativ și prin crearea de locuri de muncă și prin stimularea activității economice. Compania are peste 20.000 de angajați în România, iar operațiunile sale generează venituri pentru o serie de alte companii, cum ar fi furnizorii de echipamente și servicii de telecomunicații, precum și partenerii de afaceri din domeniul mass-media.


Promisiuni pentru viitor


digi

Grupul DIGI își propune să continue să contribuie la dezvoltarea economică a României și să ofere clienților săi servicii de telecomunicații de cea mai bună calitate. Compania are planuri de investiții în extinderea și modernizarea rețelei sale de telecomunicații, precum și în dezvoltarea de noi servicii și produse.

Comments


bottom of page