top of page
  • Radu Andrei

Google tocmai a lansat cea mai folositoare funcție


chrome price

Google a anunțat lansarea unei funcții pentru Chrome care permite utilizatorilor să verifice istoricul prețurilor pentru produsele pe care le caută. Funcționează prin scanarea istoricului de căutări al utilizatorului și prin compararea prețurilor actuale cu cele anterioare.


Funcția este disponibilă în prezent doar în versiunea beta a browserului Chrome pentru desktop și mobil. Pentru a o activa, deschideți Chrome și accesați Setări > Avansat > Confidențialitate și securitate > Activitatea de pe web și din aplicații. Activați opțiunea Verifică prețurile pentru produsele pe care le căutați.

Odată ce funcția este activată, atunci când căutați un produs, Chrome va afișa o filă Istoric prețuri care va afișa o grafică a evoluției prețului produsului în timp. Graficul va include prețurile din ultimele 30 de zile, precum și prețul cel mai mic găsit în timpul acestei perioade.

Funcția este o modalitate utilă de a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă pentru produsele pe care le cumpărați. Este deosebit de utilă pentru produsele care au prețuri volatile, cum ar fi electronicele sau îmbrăcămintea.

Iată câteva sfaturi pentru a utiliza funcția de verificare a istoricului prețurilor în Chrome:

  • Asigurați-vă că activați funcția înainte de a începe să căutați produse.

  • Când căutați un produs, utilizați un nume de produs specific, nu doar o descriere generală. De exemplu, în loc să căutați "televizor", căutați "televizor Samsung 55".

  • Comparați prețurile de la mai mulți vânzători înainte de a face o achiziție.


price tag

Funcția de verificare a istoricului prețurilor este o nouă caracteristică utilă pentru Chrome care poate ajuta utilizatorii să economisească bani la cumpărături.


# Google funcție

Comments


bottom of page