top of page
  • Cony

Google a introdus o actualizare majoră pentru Maps. AI aduce previziuni detaliate ale călătoriilor.


google maps

Google a introdus recent o actualizare majoră pentru Maps, care aduce previziuni detaliate ale călătoriilor planificate utilizând inteligența artificială. Această actualizare utilizează date în timp real, modele de trafic și algoritmi de învățare automată pentru a estima mai precis durata călătoriilor și pentru a oferi sugestii în timp real pentru rute alternative în cazul în care există obstrucții sau întârzieri semnificative. Aceasta ajută utilizatorii să planifice mai bine călătoriile și să evite traficul intens sau întârzierile neașteptate.


De asemenea, actualizarea include și alte funcții, cum ar fi informații despre aglomerația în mijloacele de transport în comun și recomandări personalizate pentru restaurante, hoteluri și activități în funcție de preferințele utilizatorilor.

Noua funcție se numește Immersive view și îți permite să previzualizezi traseul pe care urmează să-l parcurgi, stradă cu stradă , inclusiv cu trafic simulat și vreme.

În general, această actualizare are scopul de a face experiența utilizatorilor cu Google Maps mai fluidă și mai convenabilă.
Komentarai


bottom of page