top of page
  • Cony

Dorin Rotariu a debutat la FCSB in meciul contra celor de la FC Voluntari terminat la egalitate


stema fcsb


Dorin Rotariu a debutat pentru FCSB într-un meci împotriva echipei FC Voluntari, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. În acest meci, Rotariu a fost utilizat pe postul său favorit, banda dreaptă, și a jucat timp de 47 de minute. El a avut o singură acțiune notabilă în minutul 18, când l-a lăsat singur cu portarul pe Compagno după o pasă de efect, trimisă cu piciorul stâng. Italianul a ratat.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, a declarat pentru GSP că debutul lui Rotariu nu a fost unul strălucit și că acesta va fi testat ca atacant central în următorul meci al echipei .

Rotariu a început cariera sa la Politehnica Timișoara și s-a transferat la Dinamo București în 2012, la vârsta de 17 ani. A jucat pentru Dinamo București timp de câțiva ani și a acumulat peste 120 de apariții în Liga I. În 2017, Rotariu s-a transferat la Club Brugge din Belgia. După ce a fost împrumutat la Mouscron și AZ Alkmaar, Rotariu s-a alăturat echipei kazah Astana cu care a câștigat trei titluri interne. De asemenea, el a jucat profesional în Bulgaria și Grecia, pentru Ludogorets Razgrad și Atromitos, respectiv.

Rotariu a jucat pentru echipa națională de fotbal a României la nivel de juniori și seniori. El a debutat pentru echipa națională într-o victorie cu 5-0 împotriva Armeniei în octombrie 2016 și a marcat primul său gol într-o victorie amicală cu 1-0 împotriva Suediei în martie 2018.


dorin rotariu fotbal


Comentarios


bottom of page