top of page
  • Radu Andrei

Digi FM a dat startul concursului “Faci bani din muzică”. Cum participi la concurs?


faci bani din muzica

Digi FM a dat startul concursului “Faci bani din muzică”, o provocare inedită prin care ascultătorii sunt încurajați să își transforme visurile în realitate, pasiunea în profesie și, astfel, să devină vedetele și câștigătorii zilei.


Concursul se desfășoară în perioada 16 octombrie - 22 decembrie 2023, de luni până vineri, în timpul Matinalului prezentat de Miu și Ciuclaru și după-amiaza, între orele 14:00-17:00, la Vlad Craioveanu în emisiune.


Pentru a participa la concurs, ascultătorii trebuie să se înscrie, prin SMS la numărul 3815 cu textul “Ascult Digi FM” și să se afle pe recepție când realizatorul anunță momentul concursului. Apoi, trebuie să recunoască numele unei piese, al unui artist sau să fredoneze una dintre melodiile difuzate în ultimele 60 de minute la Digi FM.


digi 24 fm

Câștigătorul concursului va fi anunțat în direct la radio și va primi un premiu de 100 de euro. În plus, câștigătorul va fi invitat să participe la o emisiune de la Digi FM, unde va avea șansa de a-și împărtăși povestea și de a-și promova muzica.


Concursul “Faci bani din muzică” este o inițiativă a Digi FM de a susține pasiunea pentru muzică a românilor și de a oferi o șansă celor care visează să devină artiști.

コメント


bottom of page