top of page
  • Radu Andrei

Digi și Netflix se unesc pentru a oferi acces la conținut premium


Într-un anunț făcut astăzi, 4 decembrie 2023, Digi și Netflix au anunțat un parteneriat strategic care va schimba modul în care românii se uită la conținut video.


Digi și Netflix se unesc pentru a oferi acces la conținut premium


Prin acest parteneriat, clienții Digi vor putea accesa conținutul Netflix prin intermediul aplicației Digi Online. Acest lucru înseamnă că clienții Digi vor putea urmări filme, seriale și documentare Netflix pe orice dispozitiv compatibil cu Digi Online, inclusiv televizoare, computere, tablete și smartphone-uri.

Pentru a accesa conținutul Netflix, clienții Digi vor trebui să creeze un cont Netflix și să se autentifice în aplicația Digi Online. Prețul abonamentului Netflix nu se va modifica în urma acestui parteneriat.


digi netflix

Un parteneriat strategic pentru ambele companii


Parteneriatul dintre Digi și Netflix este o mișcare strategică importantă pentru ambele companii.

Pentru Digi, parteneriatul oferă o modalitate de a oferi clienților săi acces la o gamă mai largă de conținut, inclusiv la unele dintre cele mai populare filme și seriale din lume. Netflix oferă o bibliotecă vastă de conținut original, precum și filme și seriale de la studiouri de top, cum ar fi Warner Bros., Disney, Sony și Paramount. Pentru Netflix, parteneriatul oferă o modalitate de a ajunge la un public mai larg în România. România este o piață importantă pentru Netflix, iar parteneriatul cu Digi îi va permite companiei să ajungă la mai mulți clienți români.


Un impact semnificativ asupra pieței de streaming din România


netflix

Se estimează că parteneriatul dintre Digi și Netflix va avea un impact semnificativ asupra pieței de streaming din România. Până în prezent, clienții Digi nu aveau acces la conținutul Netflix decât prin intermediul unui abonament separat. Acest lucru a făcut ca Netflix să fie mai puțin accesibil pentru clienții Digi. Parteneriatul cu Digi va face ca Netflix să fie mai convenabil și mai accesibil pentru clienții Digi. Acest lucru va duce, probabil, la o creștere a numărului de abonați Netflix în România.


O veste bună pentru consumatorii din România


Parteneriatul dintre Digi și Netflix este o veste bună pentru consumatorii din România.

Prin acest parteneriat, clienții Digi vor putea accesa conținutul Netflix într-un mod mai convenabil și mai accesibil. Acest lucru va oferi clienților Digi o gamă mai largă de opțiuni de divertisment.

Comments


bottom of page