top of page
  • Radu Andrei

Cele mai bune jocuri din 2023. O listă pentru orice fan al jocurilor

Alan Wake 2

Alan Wake 2

Alan Wake 2 a fost lansat pe 27 octombrie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X/S și Microsoft Windows. Jocul este o continuare a jocului Alan Wake din 2010 și urmărește povestea lui Alan Wake, care se trezește din comă după cinci ani și descoperă că lumea în care se află este o iluzie creată de un cult misterios.


Jocul este un third-person shooter cu elemente de survival horror. Jucătorii trebuie să folosească o varietate de arme și abilități pentru a se apăra de creaturile supranaturale care îi atacă. Jocul are, de asemenea, un accent puternic pe poveste și explorare.


Jocul a fost un succes comercial, vânzând peste 1 milion de unități în primele două luni de la lansare.


Iată câteva detalii suplimentare despre joc:

  • Jocul este dezvoltat de Remedy Entertainment și publicat de Epic Games.

  • Jocul are o durată de joc estimată de 15-20 de ore.

  • Jocul are cinci finaluri diferite, în funcție de deciziile pe care le ia jucătorul.


Alan Wake 2 este un joc care merită jucat dacă sunteți fan al genurilor third-person shooter și survival horror. Jocul are o poveste captivantă, o atmosferă întunecată și un gameplay captivant.

Alan Wake 2


Dead Space Remake


Dead Space Remake

Dead Space remake a fost lansat pe 27 ianuarie 2023 și este disponibil pe PS5, Xbox Series X|S și PC. Dead Space remake este o versiune modernizată a jocului original Dead Space din 2008, dezvoltată de EA Motive. Jocul a fost reconstruit de la zero, cu îmbunătățiri vizuale, audio și de gameplay, care își propun să facă povestea lui Isaac Clarke mai captivantă și mai imersivă decât oricând.. Dead Space remake are loc în anul 2508, când resursele naturale ale Pământului sunt epuizate, iar oamenii sunt nevoiți să caute noi materiale în spațiu.. În joc, inginerul și specialistul în sisteme de nave spațiale Isaac Clarke se îmbarcă pe nava USG Ishimura pentru a efectua reparații, dar face o descoperire oribilă.. Echipajul navei a fost ucis de o molimă extraterestră, iar partenera lui Isaac, Nicole, este undeva la bord. Isaac trebuie să se bazeze pe abilitățile sale de inginerie și instrumentele sale pentru a descoperi exact ce s-a întâmplat pe USG Ishimura. Dead Space remake a primit recenzii pozitive din partea criticilor și a jucătorilor, fiind lăudat pentru îmbunătățirile sale grafice și de gameplay.
Spider Man 2


Spider Man 2

Marvel's Spider-Man 2 a fost lansat pe 20 octombrie 2023 și este disponibil exclusiv pe PS5. Jocul este dezvoltat de Insomniac Games și este continuarea jocurilor anterioare Spider-Man și Spider-Man: Miles Morales. În joc, jucătorii preiau controlul asupra lui Peter Parker și Miles Morales, care trebuie să se confrunte cu o nouă amenințare. Jocul oferă o hartă mai mare, posibilitatea de a comuta între personaje și o varietate de costume Spider-Man cu abilități unice. Spider-Man 2 va oferi jucătorilor trei opțiuni de performanță: 30 fps, 40 fps și 60 fps, cu ray-tracing activat în toate modurile.Diablo 4


Diablo 4

Diablo IV a fost lansat pe 5 iunie 2023 și este disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC. Jocul este dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment și este al patrulea joc principal din seria Diablo. Diablo IV este un joc de rol de acțiune online, în care jucătorii creează un personaj din una dintre cele cinci clase disponibile: Barbarian, Druid, Necromancer, Rogue sau Sorcerer. Jucătorii își folosesc abilitățile pentru a finaliza misiuni prin luptă, în timp ce se concentrează pe construirea personajului prin obținerea de echipamente și îmbunătățirea abilităților. Jocul are loc într-un mediu deschis și procedural generat, cu o poveste care se concentrează pe oamenii simpli din Sanctuary.Baldurs Gate 3


Baldurs Gate 3

Baldur's Gate 3 a fost lansat pe 3 august 2023 pentru PC și pe 6 septembrie 2023 pentru PS5 ¹²³. Jocul este dezvoltat de Larian Studios și este al treilea joc principal din seria Baldur's Gate, bazat pe sistemul de joc de rol Dungeons & Dragons. În joc, jucătorii creează un personaj din una dintre cele 5 clase disponibile și își folosesc abilitățile pentru a finaliza misiuni prin luptă, în timp ce se concentrează pe construirea personajului prin obținerea de echipamente și îmbunătățirea abilităților. Jocul are loc într-un mediu deschis și procedural generat, cu o poveste care se concentrează pe oamenii simpli din Faerûn.Final Fantasy 16


Final Fantasy 16

Final Fantasy XVI a fost lansat pe 22 iunie 2023 și este disponibil exclusiv pe PS5 ¹²³. Jocul este dezvoltat și publicat de Square Enix și este al 16-lea joc principal din seria Final Fantasy ¹. Acțiunea jocului are loc în lumea fictivă Valisthea, care este binecuvântată cu magia cristalelor mame și creaturi misterioase cunoscute sub numele de Eikons ¹. Jucătorii preiau controlul asupra lui Clive Rosfield, gardianul lui Joshua Rosfield, Dominantul Phoenix-ului, și își folosesc abilitățile pentru a finaliza misiuni prin luptă, în timp ce se concentrează pe construirea personajului prin obținerea de echipamente și îmbunătățirea abilităților ¹. Final Fantasy XVI are un sistem de luptă bazat pe acțiune, care permite jucătorilor să acceseze puterea Eikon-urilor lumii pentru a elibera abilități combo puternice în luptă.
Resident Evil 4 remake


Resident Evil 4 remake


Resident Evil 4 remake a fost lansat pe 24 martie 2023 și este disponibil pe PS5, PS4, Xbox Series X|S și PC . Resident Evil 4 remake este o versiune modernizată a jocului original Resident Evil 4 din 2005, dezvoltată de Capcom. Jocul a fost reconstruit de la zero, cu îmbunătățiri vizuale, audio și de gameplay, care își propun să facă povestea lui Leon S. Kennedy mai captivantă și mai imersivă decât oricând. Acțiunea jocului are loc într-un sat din Spania, unde Leon S. Kennedy, un agent guvernamental, trebuie să salveze fiica președintelui Statelor Unite ale Americii, Ashley Graham, de la o sectă misterioasă. Jocul oferă o varietate de arme și abilități, precum și un sistem de inventar îmbunătățit.
Street Fighter 6


Street Fighter 6

Street Fighter 6 a fost lansat pe 2 iunie 2023 și este disponibil pe PC, PS4, PS5 și Xbox Series X|S. Jocul este dezvoltat și publicat de Capcom și este al șaptelea joc principal din seria Street Fighter. Street Fighter 6 oferă trei moduri de joc distincte: World Tour, Fighting Ground și Battle Hub. Jocul are o listă diversă de 18 luptători, inclusiv personaje noi precum Luke, Jamie, Manon, Kimberly, Marisa, Lily, JP, Juri, Dee Jay, Cammy, Ryu, E. Honda, Blanka, Guile, Ken, Chun-Li, Zangief și Dhalsim . Street Fighter 6 are un sistem de luptă bazat pe motorul RE proprietar al Capcom, care permite jucătorilor să acceseze abilități combo puternice în luptă.
Mortal Kombat 1


Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 a fost lansat pe 19 septembrie 2023 și este disponibil pe PC, PS5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Jocul este dezvoltat și publicat de Warner Bros. Games și este al 23-lea joc principal din seria Mortal Kombat . Mortal Kombat 1 oferă o varietate de moduri de joc, inclusiv modul poveste, multiplayer online și offline. Jocul are o listă diversă de 22 de luptători, inclusiv personaje noi precum Rambo, Terminator, RoboCop, Spawn, Joker și alții. Mortal Kombat 1 are un sistem de luptă bazat pe motorul Unreal Engine 5, care permite jucătorilor să acceseze abilități combo puternice în luptă.
Forspoken


Forspoken

Forspoken a fost lansat pe 24 ianuarie 2023 și este disponibil pe PC și PS5. Jocul este dezvoltat de Luminous Productions și publicat de Square Enix. Forspoken este un joc de acțiune și aventură, care are loc într-o lume fantastică numită Athia. Jucătorii preiau controlul asupra lui Frey Holland, o tânără care a fost transportată în Athia din New York City. Forspoken are un sistem de luptă bazat pe acțiune, care permite jucătorilor să acceseze abilități combo puternice în luptă.
Hogwarts Legacy


Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy a fost lansat pe 10 februarie 2023 și este disponibil pe PC, PS5, Xbox Series X|S. Jocul este dezvoltat de Luminous Productions și publicat de Square Enix. Hogwarts Legacy este un joc de acțiune și aventură, care are loc într-o lume fantastică numită Athia. Jucătorii preiau controlul asupra lui Frey Holland, o tânără care a fost transportată în Athia din New York City. Hogwarts Legacy are un sistem de luptă bazat pe acțiune, care permite jucătorilor să acceseze abilități combo puternice în luptă.

Atomic Heart


Atomic Heart

Atomic Heart a fost lansat pe 21 februarie 2023 și este disponibil pe PC, PS5 și Xbox Series X|S. Atomic Heart este un joc de acțiune și aventură, care are loc într-o lume fantastică numită Athia. Jucătorii preiau controlul asupra lui Frey Holland, o tânără care a fost transportată în Athia din New York City. Atomic Heart are un sistem de luptă bazat pe acțiune, care permite jucătorilor să acceseze abilități combo puternice în luptă.
Star Wars Jedi Survivor


 Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi: Survivor a fost lansat pe 28 aprilie 2023 și este disponibil pe PS5, Xbox Series X|S și PC. Jocul este dezvoltat de Respawn Entertainment și publicat de Electronic Arts. Star Wars Jedi: Survivor este continuarea jocului Star Wars Jedi: Fallen Order din 2019 și are loc la cinci ani după evenimentele jocului anterior. Jucătorii preiau controlul asupra lui Cal Kestis, un cavaler Jedi care încearcă să supraviețuiască în timp ce se luptă împotriva Imperiului Galactic. Jocul oferă o varietate de abilități și stiluri de luptă cu sabia laser, precum și noi abilități ale Forței.
Horizon Forbidden West Burning Shores


Horizon Forbidden West Burning Shores

Horizon Forbidden West: Burning Shores a fost lansat pe 19 aprilie 2023 și este disponibil pe PS5. Burning Shores este un DLC pentru jocul Horizon Forbidden West, care adaugă conținut suplimentar, inclusiv noi personaje și experiențe într-o zonă nouă și periculoasă. Pentru a accesa Burning Shores, trebuie să completați misiunea principală (până la și inclusiv Singularity) în versiunea PS5 a jocului Horizon Forbidden West. Burning Shores are 7 misiuni principale și 3 misiuni secundare, iar durata de joc variază în funcție de stilul de joc și de setările de dificultate.
Cyberpunk 2077 Phantom Liberty


Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a fost lansat pe 26 septembrie 2023 și este disponibil pe PS5, Xbox Series X|S și PC. Phantom Liberty este prima și singura expansiune majoră pentru Cyberpunk 2077, care adaugă noi misiuni, povești, locații, personaje și abilități. Jocul a fost construit de la zero, cu îmbunătățiri vizuale, audio și de gameplay, care își propun să facă povestea lui V mai captivantă și mai imersivă decât oricând. Acțiunea jocului are loc în Dogtown, o zonă ruinată din Night City, care este condusă de o milisie cu degetul pe trăgaci și controlată de un lider cu mână de fier. Jucătorii vor avea ocazia să exploreze Dogtown și să descopere o rețea de loialități distruse și machinațiuni politice sinistre, care duc la misiuni și provocări cu envergură fără precedent.
Remnant 2


Remnant 2

Remnant 2 a fost lansat pe 23 iulie 2023 și este disponibil pe PlayStation 5, PC și Xbox Series X/S . Este un joc de acțiune și rol cu elemente de trageri la persoană a treia și cu un concept de ARPG. Jocul oferă o experiență de joc solo sau co-op, în care jucătorii pot explora lumi terifiante populate de creaturi noi și de șefi puternici.

Remnant 2 este o continuare a jocului Remnant: From the Ashes și este dezvoltat de Gunfire Games și publicat de Gearbox Publishing. Jocul are loc într-un univers post-apocaliptic și oferă o varietate de arme și abilități pentru a lupta împotriva inamicilor. Jucătorii pot alege să joace singuri sau să se alăture altor jucători în modul co-op.
Atlas Fallen


Atlas Fallen este un joc video de acțiune de rol dezvoltat de Deck13 Interactive și publicat de Focus Entertainment. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 5, Windows și Xbox Series X/S pe 10 august 2023.

În Atlas Fallen, jucătorul preia rolul unui personaj anonim care se ridică împotriva lui Thelos, un zeu corupt care a subjugat omenirea. Jocul are loc într-o lume vastă și aridă, plină de pericole antice, mistere și fragmente din trecut. Jucătorii pot explora lumea liberă, pot lupta cu creaturi legendare și pot colecta obiecte puternice pentru a-și îmbunătăți personajele.De asemenea, o poveste interesantă care explorează teme precum libertatea, rezistența și puterea. Jocul are un accent puternic pe explorare, iar jucătorii vor fi recompensați pentru că au explorat fiecare colț al lumii.

În general, Atlas Fallen este un joc de acțiune de rol solid care oferă o experiență captivantă și satisfăcătoare. Jocul este recomandat fanilor genului, în special celor care caută un sistem de luptă dinamic și o poveste captivantă.

Atlas Fallen


The Crew Motorfest


The Crew Motorfest este un joc de curse arcade dezvoltat de Ubisoft Ivory Tower și publicat de Ubisoft. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S și Windows pe 22 iulie 2023.

Jocul are loc pe insula Oahu, Hawaii, și oferă o varietate de curse, de la curse pe drumuri publice la curse în off-road. Jucătorii pot alege dintre o gamă largă de vehicule, inclusiv mașini, motociclete, camioane și ambarcațiuni.O caracteristică cheie a jocului este sistemul de playlist-uri. Playlist-urile sunt colecții de curse care se concentrează pe un anumit tip de vehicul sau stil de conducere. Jucătorii pot concura în playlist-uri pentru a câștiga recompense, cum ar fi bani, puncte de experiență și noi vehicule.

The Crew Motorfest a fost primit pozitiv de critici, care au lăudat grafica, gameplay-ul și varietatea de activități. Jocul a fost comparat favorabil cu Forza Horizon, un alt joc de curse arcade.

Un joc de curse arcade excelent care oferă o experiență captivantă și satisfăcătoare. Jocul este recomandat fanilor genului, în special celor care caută o varietate de activități și o grafică impresionantă.

The Crew Motorfest

Ea Sports FC24

EA Sports FC 24 este un joc video de simulare pe tema fotbalului asociat, dezvoltat de EA Vancouver și EA România și publicat de EA Sports. Este versiunea inaugurală a seriei EA Sports FC, care urmează seriei de jocuri video FIFA de succes, după ce parteneriatul Electronic Arts cu FIFA s-a încheiat cu FIFA 23.

Jocul a fost lansat pe 29 septembrie 2023 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch și Project Scarlett.EA Sports FC 24 oferă o experiență de fotbal realistă și captivantă, cu o varietate de moduri de joc,

a fost primit pozitiv de critici, care au lăudat grafica, gameplay-ul și varietatea de caracteristici. Jocul a fost comparat favorabil cu FIFA 23, predecesorul său.

Ea Sports FC24

Assassins Creed Mirage


Assassins Creed Mirage este un joc video de acțiune-aventură dezvoltat de Ubisoft Bordeaux și publicat de Ubisoft. Jocul este al treisprezecelea joc din partea majoră din seria Assassin's Creed, este succesorul lui Assassin's Creed Valhalla din 2020.

Un joc de acțiune-aventură stealth care are loc în Bagdad, Irak, în secolul al IX-lea. Jocul se concentrează pe parkour, furt și asasinare, iar jucătorii pot utiliza o varietate de arme și abilități pentru a-și îndeplini obiectivele.


Assassins Creed Mirage este un joc de acțiune-aventură solid care oferă o experiență captivantă și satisfăcătoare. Jocul este recomandat fanilor genului, în special celor care caută un joc cu o poveste captivantă și o lume bogată.

Assassins Creed Mirage

Lords of the Fallen

Lords of the Fallen este un joc video de acțiune-aventură dezvoltat de Deck13 Interactive și publicat de CI Games. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 4, Windows și Xbox One pe 28 octombrie 2014.

În Lords of the Fallen, jucătorul preia rolul lui Harkyn, un condamnat care este eliberat din închisoare pentru a ajuta la răsturnarea unui zeu malefic care a invadat lumea. Harkyn trebuie să călătorească prin o lume întunecată și periculoasă, luptând împotriva unor creaturi nemuritoare și a unor adversari puternici.


Un joc de acțiune-aventură în stilul Souls-like. Jocul se concentrează pe luptă, iar jucătorii trebuie să fie atenți la fiecare mișcare pe care o fac pentru a supraviețui. Harkyn poate folosi o varietate de arme și abilități pentru a-și învinge inamicii, iar jucătorii pot îmbunătăți caracterul său pe măsură ce progresează în joc.

Lords of the Fallen

Robocop Rogue City


RoboCop Rogue City este un joc video de acțiune first-person shooter dezvoltat de Teyon și publicat de Nacon. Jocul are o poveste originală bazată pe filmele RoboCop, cu Peter Weller reluându-și rolul personajului titular. A fost lansat pentru PlayStation 5, Windows și Xbox Series X/S pe 2 noiembrie 2023.

În RoboCop Rogue City, orașul Old Detroit este din nou asediat de crimă, iar RoboCop este singurul care îl poate opri. Ca RoboCop, jucătorii trebuie să curețe orașul de criminali, să conducă anchete și să respecte legea.


RoboCop Rogue City este un joc first-person shooter solid care este sigur să mulțumească fanilor francizei RoboCop. Gameplay-ul plin de acțiune, recrearea fidelă a universului RoboCop și actoria vocală puternică îl fac un must-play pentru fanii genului.

Robocop Rogue City

Call of Duty Modern Warfare iii


Call of Duty: Modern Warfare III este un joc video de acțiune first-person shooter dezvoltat de Infinity Ward și publicat de Activision. Jocul este al treilea și ultimul joc din trilogia Modern Warfare. A fost lansat pentru PlayStation 3, Xbox 360 și Microsoft Windows pe 8 noiembrie 2011.

În Call of Duty: Modern Warfare III, jucătorii preiau din nou rolul lui Captain Price, John "Soap" MacTavish și Yuri, care luptă pentru a opri un război nuclear global. Jocul începe cu Price și Soap fugind din Moscova după ce un atac nuclear distruge orașul. Ei se alătură lui Yuri, care îi ajută să ajungă în SUA.


În SUA, Price și Soap încearcă să oprească un atac terorist asupra Washington, D.C. Cu toate acestea, atacul are loc și Price este rănit. Soap și Yuri se duc în Europa pentru a găsi și a ucide pe Makarov, liderul terorist.

În cele din urmă, Soap și Yuri îl găsesc pe Makarov și îl omoară. Cu toate acestea, Makarov lansează un atac nuclear asupra Europei, ucigând milioane de oameni. Price, Soap și Yuri sunt printre puținii supraviețuitori.

Un joc first-person shooter cu accent pe acțiune și luptă. Jucătorii pot folosi o varietate de arme și abilități pentru a-și învinge inamicii. Jocul include, de asemenea, un nou mod de joc, Survival, în care jucătorii trebuie să supraviețuiască împotriva valurilor de inamici.

 Call of Duty Modern Warfare iii

Payday 3


Payday 3 este un joc video de acțiune first-person shooter dezvoltat de Overkill Software și publicat de 505 Games. Jocul este al treilea joc din seria Payday și a fost lansat pentru PlayStation 5, Windows și Xbox Series X/S pe 2 august 2023.

În Payday 3, jucătorii preiau din nou rolul lui Dallas, Hoxton, Wolf și Chains, care se întorc la infracțiune după o pauză de câțiva ani. Jocul începe cu echipa furând un transport de aur de la un depozit.

Echipa folosește aurul pentru a finanța o serie de noi operațiuni, inclusiv jafuri la bănci, muzee și chiar o închisoare. În timpul acestor operațiuni, echipa se confruntă cu o nouă amenințare, o organizație criminală cunoscută sub numele de The Dentist.


Payday 3 este un joc first-person shooter cu accent pe acțiune și cooperare. Jucătorii lucrează împreună pentru a planifica și a executa jafuri complexe. Jocul include, de asemenea, un nou mod de joc, Crimewave, în care jucătorii pot participa la jafuri cu până la 32 de jucători.

Payday 3

Armored Core vi Fires of Rubicon


Armored Core VI: Fires of Rubicon este un joc video de acțiune și luptă cu vehicule dezvoltat de FromSoftware și publicat de Bandai Namco Entertainment. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S și Microsoft Windows pe 24 august 2023.

În Armored Core VI: Fires of Rubicon, jucătorii preiau rolul unui pilot de Armored Core, un vehicul blindat puternic și personalizabil. Jocul se petrece în anul 2040, într-un viitor post-apocaliptic în care lumea este împărțită în mai multe țări și facțiuni.


Jucătorii trebuie să se lupte pentru a supraviețui în acest mediu dur și să-și găsească locul în lume. Jocul are o poveste captivantă care explorează teme precum războiul, politica și identitatea.

Un joc de acțiune și luptă cu vehicule cu accent pe personalizarea și abilitățile de luptă. Jucătorii pot crea propriul lor Armored Core, alegând din o varietate de piese și arme.

Jocul are un sistem de luptă complex care permite jucătorilor să folosească o varietate de abilități și tehnici pentru a-și învinge inamicii. Jucătorii pot, de asemenea, să exploreze un mediu vast și deschis, completând misiuni și sarcini.

 Armored Core vi Fires of Rubicon

Aliens Dark Descent


Aliens: Dark Descent este un joc video de tactică în timp real dezvoltat de Tindalos Interactive și publicat de Focus Entertainment. Jocul este setat în universul Alien și a fost lansat pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Windows și Xbox Series X/S pe 20 iunie 2023.

În Aliens: Dark Descent, jucătorii preiau rolul unui comandant al unei echipe de Marines Coloniali. Echipa este trimisă pe planeta Lethe pentru a investiga un semnal de ajutor misterios.

Pe Lethe, echipa se confruntă cu o invazie de Xenomorfi, creaturi extraterestre periculoase. Jucătorii trebuie să-și conducă echipa prin misiuni periculoase pentru a opri invazia și a supraviețui.

Un joc de tactică în timp real cu accent pe luptă și cooperare. Jucătorii controlează o echipă de Marines Coloniali, fiecare cu propriile sale abilități și arme.


Jocul are un sistem de luptă complex care permite jucătorilor să folosească o varietate de abilități și tehnici pentru a-și învinge inamicii. Jucătorii pot, de asemenea, să construiască și să îmbunătățească echipamentele și armele echipei lor.

Aliens Dark Descent

Starfield


Starfield este un joc video de rol de acțiune dezvoltat de Bethesda Game Studios și publicat de Bethesda Softworks. Jocul a fost lansat pentru Microsoft Windows și Xbox Series X/S pe 11 noiembrie 2023.

În Starfield, jucătorii preiau rolul unui explorator spațial în anul 2330. Jocul se petrece într-o galaxie vastă, cu peste 1.000 de planete de explorat.


Jucătorii pot alege propria lor poveste și pot decide cum să-și construiască personajul. Ei pot explora liber galaxia, se pot alătura unor fracții rivale sau chiar pot crea propria lor fracție.

Starfield este un joc de rol de acțiune cu accent pe explorare, luptă și personalizare. Jucătorii pot explora o varietate de planete, fiecare cu propriul său mediu și provocări.

Jocul are un sistem de luptă complex care permite jucătorilor să folosească o varietate de arme și abilități. Jucătorii pot, de asemenea, să construiască și să îmbunătățească armele și armura lor.

Starfield

Forza Motorsport


Forza Motorsport este un joc video de curse dezvoltat de Turn 10 Studios și publicat de Xbox Game Studios. Jocul a fost lansat pentru Xbox Series X/S și Microsoft Windows pe 28 septembrie 2023.

Forza Motorsport nu are o poveste în sensul tradițional. Jocul se concentrează pe curse și pe îmbunătățirea abilităților jucătorului.


Un joc de curse cu accent pe realism și precizie. Jocul are un sistem de fizică îmbunătățit care permite jucătorilor să simtă fiecare detaliu al cursei.

Jocul include o varietate de moduri de joc, inclusiv curse single-player, multiplayer și evenimente de conducere. Jucătorii pot, de asemenea, să-și personalizeze mașinile cu o varietate de opțiuni.


Forza Motorsport

#Cele mai bune jocuri din 2023

Comentários


bottom of page