top of page
  • Radu Andrei

Ce stim despre noile Samsung Galaxy S24 si S24 Ultra

Samsung Galaxy S24

Design

Samsung a avut deja un design rafinat și elegant în seria sa Galaxy S și se preconizează că telefoanele Galaxy S24 și S24 Ultra vor continua această tradiție. Este posibil ca acestea să vină cu un aspect curbat, cu margini rotunjite și un decupaj mic sau deloc pentru camera frontală.

Ecran

Există multe speculații cu privire la dimensiunea și rezoluția ecranului telefoanelor Galaxy S24 și S24 Ultra. S-ar putea ca modelul standard S24 să aibă un ecran AMOLED cu o diagonală de 6,2 inci și o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli, în timp ce S24 Ultra ar putea veni cu un ecran mai mare de 6,8 inci, de asemenea cu tehnologie AMOLED, cu o rezoluție mai mare de 3200 x 1440 pixeli.

Procesor și performanțe

Se așteaptă ca modelele Samsung Galaxy S24 și S24 Ultra să fie alimentate de procesoare mai rapide, eventual o versiune actualizată a chipset-ului Exynos, dezvoltat de Samsung, sau Snapdragon 895, dezvoltat de Qualcomm. În ceea ce privește performanțele, se așteaptă ca acestea să obțină scoruri impresionante în teste de benchmarking și să fie capabile să ruleze jocuri și aplicații complexe cu ușurință.

Camera

Se preconizează că aceste noi telefoane Samsung Galaxy S24 și S24 Ultra vor veni cu îmbunătățiri semnificative ale camerei. În mod particular, Samsung a înregistrat o cerere de patent pentru o tehnologie de stabilizare optică a imaginii pentru utilizarea camerei de pe telefoanele sale, ceea ce ar putea să se traducă în imagini mai clare și mai puțin tremurătoare, chiar și la lumina redusă.

Conectivitate

Spre deosebire de modelele anterioare, noile telefoane Samsung Galaxy S24 și S24 Ultra ar putea veni fără portul de încărcare USB sau conectorul pentru căști. În schimb, acestea ar putea veni cu încărcare în wireless, precum și cu tehnologii de conectivitate mai rapide, cum ar fi 5G.

Compilare

În general, se așteaptă ca modelele Samsung Galaxy S24 și S24 Ultra să ofere atât performanțe impresionante, cât și îmbunătățiri notabile față de modelele anterioare. Cu toate acestea, este important să reținem că specificațiile și caracteristicile exacte ale acestor telefoane nu sunt încă cunoscute și pot fi supuse schimbărilor. În orice caz, acestea reprezintă o perspectivă interesantă pentru ceea ce ar putea fi următorul pas pentru seria Samsung Galaxy S.

Yorumlar


bottom of page