top of page
  • Radu Andrei

Ce funcții AI va implementa Microsoft în Windows 10 și 11?


microsoft windows on a laptop

Microsoft a anunțat că va implementa funcții AI pe Windows în viitorul apropiat. Aceste funcții vor fi concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor cu sistemul de operare, făcându-l mai ușor de utilizat și mai eficient.


Unele dintre funcțiile AI pe care Microsoft le va implementa pe Windows includ:

  • Autocomplete inteligent: Această funcție va folosi AI pentru a completa automat textul pe care utilizatorii îl introduc. De exemplu, dacă utilizatorul începe să scrie "www", AI va putea completa automat adresa site-ului web.

  • Recomandări personalizate: Această funcție va folosi AI pentru a recomanda utilizatorilor aplicații, site-uri web și alte conținuturi care ar putea fi de interes pentru ei. De exemplu, dacă utilizatorul a descărcat recent o aplicație de fitness, AI ar putea recomanda alte aplicații de fitness sau site-uri web cu informații despre sănătate și fitness.

  • Asistență vocală: Această funcție va folosi AI pentru a permite utilizatorilor să controleze Windows prin voce. De exemplu, utilizatorii vor putea să-și deschidă aplicațiile, să navigheze pe web și să efectueze alte sarcini doar prin a vorbi cu computerul.


Microsoft a început deja să implementeze unele dintre aceste funcții AI pe Windows. De exemplu, funcția de autocomplete inteligent este deja disponibilă în unele aplicații Microsoft, cum ar fi Microsoft Office.


Este probabil ca Microsoft să continue să implementeze mai multe funcții AI pe Windows în viitor. Aceste funcții au potențialul de a transforma modul în care oamenii interacționează cu computerele.

Comments


bottom of page