top of page
  • Radu Andrei

Bolt va introduce servicii de transport cu autobuze electrice în București


O nouă opțiune de transport ecologic și accesibil în capitala României


stb

Bolt va introduce servicii de transport cu autobuze electrice în București

Compania de tehnologie de transport Bolt a anunțat că va începe să ofere servicii de transport cu autobuze electrice în București începând cu luna decembrie a acestui an. Compania va începe cu o flotă de 10 autobuze electrice și va crește flota în funcție de cerere.

Autobuzele electrice Bolt vor fi disponibile pe aplicația Bolt, la fel ca și mașinile. Utilizatorii vor putea comanda un autobuz electric în același mod în care comandă o mașină. Prețul biletului va fi de 1 leu pe kilometru.


Autobuzele electrice Bolt vor fi echipate cu Wi-Fi gratuit, prize USB și ecrane pentru informarea pasagerilor. De asemenea, vor fi dotate cu sisteme de siguranță de ultimă generație, inclusiv camere de supraveghere și sistem de avertizare la coliziune.


Introducerea serviciilor de transport cu autobuze electrice de către Bolt este o veste bună pentru București. Autobuzele electrice sunt o modalitate de transport mai ecologică și mai accesibilă decât mașinile. De asemenea, contribuie la reducerea poluării din oraș.


bolt

Impactul introducerii serviciilor de transport cu autobuze electrice Bolt

Introducerea serviciilor de transport cu autobuze electrice Bolt va avea un impact pozitiv asupra mediului și asupra calității vieții locuitorilor din București.

Autobuzele electrice sunt o modalitate de transport mai ecologică decât mașinile. Ele nu produc gaze de eșapament, care sunt principala sursă de poluare din orașe.

De asemenea, autobuzele electrice sunt mai accesibile decât mașinile. Prețul biletului unui autobuz electric Bolt este de 1 leu pe kilometru, în timp ce prețul unui taxi este de aproximativ 2 lei pe kilometru.


Introducerea serviciilor de transport cu autobuze electrice Bolt va oferi locuitorilor din București o nouă opțiune de transport mai ecologică și mai accesibilă.

Comments


bottom of page