top of page
  • Cony

BMW i5 și AirConsole prezintă platforma de jocuri în mașină cu smartphone-ul ca și controller


consolle

BMW Group și AirConsole au anunțat o colaborare inedită la Gamescom 2023, cel mai mare eveniment de gaming din lume, care a avut loc la Köln, în Germania, între 23 și 27 august. Cei doi parteneri au prezentat noul BMW i5, un automobil electric de ultimă generație, care integrează platforma de jocuri în mașină AirConsole. Astfel, posesorii de BMW i5 vor putea să se distreze cu jocuri ocazionale pe ecranul mașinii, folosind smartphone-ul ca și controler. Jocurile ocazionale sunt jocuri simple și amuzante, care nu necesită mult timp sau efort pentru a fi jucate și care pot fi controlate intuitiv. Printre jocurile disponibile pe AirConsole se numără jocuri de curse și de sport, simulatoare, jocuri de strategie, sărituri și alergare și puzzle-uri. Lista de jocuri va fi actualizată periodic cu noi titluri.


Unul dintre cele mai așteptate jocuri care vor fi disponibile pe AirConsole în 2024 este „Cine vrea să fie milionar?”, o adaptare a celebrului show TV de cultură generală. Jocul este dezvoltat de Sony Pictures Television și va fi o versiune special concepută pentru jocurile în mașină. Jucătorii vor putea să își testeze cunoștințele și să încerce să câștige milionul virtual, folosind elementele clasice din emisiune, cum ar fi ajutoarele sau miza. Jocul va oferi o experiență distractivă și inovatoare atât pentru single player, cât și pentru multiplayer.

„Cu AirConsole aducem în automobilele noastre o platformă excelentă pentru jocurile ocazionale în mașină, care impulsionează în mod continuu experiențe noi, distractive. Adăugarea «Cine vrea să fie milionar?» este un exemplu perfect în acest sens”, a declarat Stephan Durach, vicepreședinte executiv BMW Group pentru dezvoltarea conectată a companiei.


„Prezentarea «Cine vrea să fie milionar?» pentru platforma noastră reprezintă combinația perfectă divertisment și inovație”, a spus Michael Fuller, responsabil cu dezvoltarea afacerii pentru jocuri la AirConsole. „Jocul este un fenomen global apreciat, iar adăugarea lui demonstrează entuziasmul și angajamentul nostru față de jocurile de pionierat în mașină.”

Pentru a sărbători lansarea jocurilor în mașină, BMW Group a prezentat un BMW i5 cu un design exterior unic de gaming la Gamescom 2023. Designul său simbolizează aprofundarea experienței de joc până la pixelii individuali. Pixelii mari sunt recunoscuți ca un omagiu adus erei 8-bit emblematice a jocurilor pe calculator. Schema de culori se inspiră din diferitele jocuri disponibile pe platforma AirConsole. Elemente de controlere de jocuri video înfășoară i5 și astfel preiau soluția unică pentru jocurile în mașină cu AirConsole, unde smartphone-ul devine controler și pune toate opțiunile de joc la îndemâna jucătorilor.

#BMW i5 și AirConsole prezintă platforma de jocuri în mașină cu smartphone-ul ca și controller

Comments


bottom of page