top of page
  • Radu Andrei

Baldur's Gate 3, cel mai bun joc video al anului 2023


La gala The Game Awards 2023, care a avut loc pe 8 decembrie 2023 la Los Angeles, jocul video Baldur's Gate 3 a fost desemnat cel mai bun joc al anului. Jocul, dezvoltat de studioul Larian Studios și publicat de Wizards of the Coast, este un joc de rol de acțiune care se desfășoară în lumea fantastică a lui Baldur's Gate.


Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 a fost lansat în acces timpuriu pe 6 octombrie 2020 și a fost primit cu recenzii pozitive din partea criticilor și jucătorilor. Jocul a fost lăudat pentru povestea sa captivantă, personajele bine dezvoltate, și gameplay-ul captivant.

Iată câteva dintre motivele pentru care Baldur's Gate 3 a fost desemnat cel mai bun joc video al anului 2023:

  • Povestea: Baldur's Gate 3 are o poveste captivantă care se desfășoară în lumea fantastică a lui Baldur's Gate. Jucătorii trebuie să-și creeze propriul personaj și să-l conducă într-o călătorie epică pentru a opri un rău ancestral.

  • Personajele: Baldur's Gate 3 are o galerie de personaje bine dezvoltate, fiecare cu propria sa poveste și motivații. Jucătorii pot alege să călătorească cu un grup de personaje pre-create sau să-și creeze propriile personaje pentru a-și forma propria echipă.

  • Gameplay-ul: Baldur's Gate 3 oferă un gameplay captivant care combină elemente de joc de rol, acțiune și explorare. Jucătorii trebuie să folosească abilitățile și puterile personajelor lor pentru a lupta împotriva inamicilor, a rezolva puzzle-uri și a explora lumea din jur.


Baldur's Gate 3

Baldur's Gate 3 este un joc video impresionant care oferă o experiență de joc captivantă și memorabilă. Jocul este o alegere excelentă pentru fanii jocurilor de rol de acțiune și pentru cei care caută o poveste captivantă și personaje bine dezvoltate.

Iată câteva dintre concurenții de top la titlul de cel mai bun joc video al anului 2023:

  • Starfield (Bethesda Game Studios)

  • Hogwarts Legacy (Avalanche Software)

  • Forspoken (Luminous Productions)

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 (Nintendo)

Toate aceste jocuri au fost primite cu recenzii pozitive din partea criticilor și jucătorilor, iar fiecare are propriile sale puncte forte. Cu toate acestea, Baldur's Gate 3 a fost considerat a fi cea mai bună alegere pentru titlul de cel mai bun joc video al anului 2023.

Comments


bottom of page