top of page
  • Cony

Avem zăpadă de Crăciun si Revelion?


zapada

În România, Crăciunul și Revelionul sunt sărbători importante, cu o tradiție bogată. Aceste sărbători sunt, de asemenea, asociate cu zăpada, care este adesea văzută ca un simbol al magiei și al bucuriei.


În ziua de Crăciun, 25 decembrie 2023, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade Celsius în majoritatea regiunilor, cu cele mai ridicate valori în sud-estul țării. În zonele montane, temperaturile vor fi mai scăzute, între 0 și 4 grade Celsius.


craciun


În ziua de Revelion, 31 decembrie 2023, temperaturile maxime vor fi similare cu cele din ziua de Crăciun, între 6 și 14 grade Celsius în majoritatea regiunilor. În zonele montane, temperaturile vor fi tot mai scăzute, între -5 și 0 grade Celsius.


revelion

Avem zăpadă de Crăciun si Revelion?

Conform prognozei meteo, este posibilă ninsoarea în zonele montane, în special la altitudini mai mari de 1.800 de metri. Cu toate acestea, probabilitatea de ninsoare este redusă, iar cantitatea de zăpadă care va cădea va fi, de asemenea, redusă.

Astfel, este posibil ca de Crăciun și Revelion să ningă în zonele montane, dar este mai probabil ca să nu ningă deloc.

Desigur, este important de reținut că prognozele meteo sunt doar estimative și pot suferi modificări în funcție de evoluția vremii.

Komentáře


bottom of page