top of page
  • Radu Andrei

Acum poți consulta online dosarul de pensie, intră pe portal!

Casa Nationala de Pensii a lansat recent un portal online dedicat pensionarilor, care le ofera posibilitatea de a accesa mai usor informatii si servicii legate de pensia lor.

Acest portal se numeste e-Pensii si este disponibil la adresa https://epensii.cnpp.ro.

Prin intermediul acestui portal, pensionarii pot consulta istoricul contributiilor lor la sistemul public de pensii, starea dosarului de pensie, valoarea pensiei brute si neta, precum si alte date de interes, cum ar fi data platii pensiei sau numarul de beneficiari.


pensie

De asemenea, pot depune cereri si sesizari online, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la sediile caselor de pensii sau sa astepte la cozi.

Pentru a folosi portalul e-Pensii, pensionarii trebuie sa se inregistreze cu un cont de utilizator si o parola, pe care le pot crea gratuit pe site. Apoi, trebuie sa isi valideze identitatea prin introducerea codului numeric personal si a unui cod primit prin SMS sau e-mail.

Dupa validare, pensionarii pot accesa toate functiile portalului e-Pensii si pot beneficia de un mod simplu si sigur de comunicare cu Casa nationala de pensii. Portalul e-Pensii este o initiativa care vine in sprijinul pensionarilor, care pot economisi timp si resurse prin utilizarea acestuia.


De asemenea, portalul contribuie la transparenta si eficientizarea activitatii Casei nationale de pensii, care poate raspunde mai rapid si mai bine solicitarilor pensionarilor.


# Acum poți consulta online dosarul de pensie


Comentários


bottom of page