top of page
  • Radu Andrei

A apărut primul trailer pentru Grand Theft Auto 6

Noul trailer pentru Grand Theft Auto 6 a apărut pe 5 decembrie 2023.

Trailerul oferă o privire asupra lumii și personajelor jocului, care se desfășoară în statul Leonida, care include orașul Vice City și alte locații.


gta6

Orașul Vice City Trailerul începe cu o vedere panoramică a orașului Vice City, care arată foarte asemănător cu versiunea din 1986 a jocului. Orașul este înconjurat de o junglă tropicală și are un climat cald și umed. Clădirile sunt înalte și moderne, iar străzile sunt aglomerate cu mașini și oameni.

Trailerul ne oferă, de asemenea, o privire asupra unor locații specifice din oraș, cum ar fi:


  • Plaja Ocean Drive: Plaja Ocean Drive este o destinație turistică populară, cu hoteluri luxoase, restaurante și cluburi de noapte. În trailer, vedem plaja plină de oameni care se relaxează, se scaldă și se distrează.

  • Cartierul Little Haiti: Little Haiti este un cartier sărac și periculos, dominat de bande de crimă organizată. În trailer, vedem cartierul plin de graffiti și de oameni care se luptă.

  • Cartierul Downtown: Downtown este centrul orașului, cu clădiri înalte de birouri, magazine și centre comerciale. În trailer, vedem Downtown plin de mașini, oameni și lumină.

Protagonistă feminină


female character gta 6

Jocul introduce o nouă protagonistă feminină, numită Lucia. Lucia este o femeie latino-americană care pare să fie implicată în criminalitate. Ea este văzută conducând o mașină de curse, ținând o armă și luptând împotriva poliției. Lucia este o femeie puternică și independentă, care nu se teme să-și asume riscuri. Ea este o femeie complexă, cu o poveste de viață interesantă. Alte locații Trailerul jocului prezintă, de asemenea, o serie de alte locații din statul Leonida, inclusiv:

  • O zonă rurală: Zona rurală este o regiune vastă și luxuriantă, cu câmpuri de orez, plantații de banane și păduri tropicale. În trailer, vedem zona rurală plină de animale sălbatice, cum ar fi elefanți, cai și păsări.

  • O junglă: Jungla este o zonă periculoasă și sălbatică, cu o vegetație luxuriantă și animale sălbatice periculoase. În trailer, vedem jungla plină de copaci înalți, plante exotice și animale sălbatice.

  • O insulă: Insula este o destinație turistică populară, cu plaje frumoase, hoteluri luxoase și cluburi de noapte. În trailer, vedem insula plină de oameni care se relaxează și se distrează.

Activitate criminală


gta 6

Trailerul prezintă o serie de scene de activitate criminală, inclusiv jafuri de bănci, trafic de droguri și asasinate. Jafurile de bănci sunt o activitate criminală comună în Vice City. În trailer, vedem o echipă de infractori care jefuiesc o bancă, folosind o mașină de găurit. Trafic de droguri este o altă activitate criminală comună în Vice City. În trailer, vedem o bandă de traficanți de droguri care transportă droguri într-o mașină. Asasinatele sunt, de asemenea, o activitate criminală comună în Vice City. În trailer, vedem un asasin care ucide o persoană, folosind o armă de foc. Trailerul oferă doar o privire de ansamblu asupra jocului, dar este clar că GTA6 va fi un joc masiv și ambițios. Jocul va oferi o lume deschisă vastă, o poveste captivantă și o gamă largă de activități criminale.

Trailerul a fost bine primit de fani, care au fost încântați de aspectul jocului și de revenirea în Vice City. Rockstar Games a confirmat că jocul va fi lansat în 2025 pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S.


Comments


bottom of page